Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شبی که ماه کامل شد» در مسیر اکران جهانی، نمایش مستند «جایی برای فرشته‌ها نیست» و روایتی از یک فاجعه در مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» بخشی از اخبار امروز سینمای ایران است.

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، شرکت «سینرجتیک» به تازگی حقوق پخش فیلم سینمایی «شبی که ماه کامل شد» به کارگردانی نرگس آبیار را برای آمریکا و کانادا خریداری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این شرکت آمریکایی که سال‌هاست در بازارهای جهانی در زمینه پخش فیلم‌های بلند سینمایی، مستند و سریال‌های تلویزیونی فعالیت می‌کند؛ برای نخستین بار فیلمی محصول سینمای ایران را جهت اکران و‌ پخش عمومی در آمریکای شمالی خریداری می‌کند.
 شرکت پخش فیلم «آتلانتیک مدیا» نیز حقوق پخش فیلم را برای کشور ترکیه خریداری کرده و شرکت «فیلم‌های مستقل ایران» به مدیریت محمد اطبایی پخش بین‌المللی فیلم را عهده‌دار است.

* اکران مستند «جایی برای فرشته‌ها نیست» در گروه هنر و تجربه
فیلم مستند «جایی برای فرشته‌ها نیست» ساخته سام کلانتری، از فردا اول تیرماه ۹۹ در گروه سینمایی هنر و تجربه اکران عمومی می‌شود.
 این فیلم مستندی درباره‌ی تیم ملی دختران «اسکیت هاکی» ایران و مشکلات پیچیده‌ی آنان در راه مسابقات آسیایی کره‌جنوبی است که ورزش، بهانه‌ای برای وارد شدن به زندگی این دختران شده است.
«جایی برای فرشته‌ها نیست» پُرجایزه‌ترین مستند سینمایی سال ۱۳۹۸ است که سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر و چهار جایزه از جشنواره بین‌المللی سینماحقیقت، از جمله جایزه ویژه تماشاگران این جشنواره را کسب کرده است.
براساس اعلام تهیه‌کننده این فیلم، تا دو هفته دیگر امکان تماشای آنلاین «جایی برای فرشته‌ها نیست» از طریق سامانه ویدئوی درخواستی «نماوا» و «فیلیمو» نیز مهیا خواهد شد.
از عوامل اصلی این فیلم که سام کلانتری را در ساخت آن همراهی کردند، می‌توان به مهران کاشانی (همکار پژوهشگر)، رضا تیموری (فیلمبردار)، شاهین پورداداشی (صدابردار)، هایده صفی‌یاری (تدوینگر)، انسیه ملکی (صداگذار)، حبیب خزایی‌فر (آهنگساز)، محسن مرادی (مدیر تولید) اشاره کرد. محمد شکیبانیا و محسن شاه‌محمدمیراب هم تهیه‌کنندگان فیلم است.
«جایی برای فرشته‌ها نیست» محصول مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی است.

* روایتی از یک فاجعه در مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند»
مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» نخستین مستندی است به بررسی تحلیلی صنعت کشاورزی در محورهای تولید،عرضه،صادرات،واردات،قاچاق،دلالیسم و مدیریت کشاورزی در ایران و همچنین ارائه راهکار در هرکدام از بخش‌‌ها می‌پردازد که در ۸ قسمت ۲۵ دقیقه‌ای آماده نمایش شده است.
۶ قسمت از این مجموعه مستند مربوط به کشور ایران و این پرسش بنیادی مطرح می‌شود در کشوری که بیش از ۱۲ هزار سال پیشینه کشاورزی دارد چرا امروز با چنین وضعیتی در این بخش مواجه شده است و با وجود اینکه کشاورزان می‌توانند به نتابج مطلوبی برسند به علتی یا محصولات بر روی درخت‌ها می‌مانند‌ و یا چرا در قسمت توزیع و عرضه با اشکالات فراوان بدست مصرف کننده می‌رسند.
‌همچنین دو قسمت از مجموعه «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» مربوط به نحوه کشاورزی در دو کشور پیشرو این عرصه می‌پردازد که در قسمت هفتم به موضوع موفقیت کشور ترکیه در برندینگ و بازاریابی محصولات کشاورزی این کشور و در قسمت هشتم به شیوه تدریس کشاورزی در دانشگاه واخنینگن هلند به عنوان مهمترین و معتبرترین دانشگاه کشاورزی دنیا پرداخته شده است.
همچنین در این مجموعه مستند با دکتر اسماعیل فلاحی استاد برجسته ایرانی دانشگاه آیداهو آمریکا و نایب رئیس انجمن علوم باغبانی آمریکا نیز مصاحبه شده است. فلاحی تحصیلات خود را در رشته مهندسی علوم باغبانی از دانشگاه جندی شاپور اهواز به پایان رساند و بعد از آن راهی آمریکا شد و زیرنظر بهترین اساتید دنیا از جمله پروفسور وست وود مدرک دکتری خود را دریافت کرد و بعد از ان به عنوان استاد دانشگاه آیداهو انتخاب گردید. تخصص او پرورش درختان میوه می‌باشد و به دلیل خدمات او به ایالت ایداهو روز تولد او به نام روز پروفسور فلاحی نامگذاری شده که در «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» از دلایل عقب‌ماندگی صنعت کشاورزی ایران با وجود پیشینه ۱۲ هزار ساله و پیشرفت برخی کشورهای دیگر صحبت کرده است.
مجموعه مستند «میوه‌ها روی درخت مانده‌اند» به کارگردانی علی خسروی و تهیه‌کنندگی احمد شفیعی تولید شده در ‌خانه مستند انقلاب اسلامی و محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: سینمای ایران مستند فیلم سینمایی ترکیه سینمای ایران فیلم سینمایی مستند ترکیه جایی برای فرشته ها نیست جایی برای فرشته ها نیست مجموعه مستند پخش فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۰۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان

رئیس سازمان جهاد کشاورری استان کردستان از اخذ مجوز و آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد. - اخبار استانها -

پیمان اسکندری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم کردستان از آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان خبر داد و اظهار داشت: با تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار مجوز واردات میوه‌های گرمسیری همچون موز، انبه، آناناس، نارگیل و ... صادر شد.

وی با بیان اینکه مرز رسمی باشماق از جایگاه ویژه‌ای در بین مرزهای رسمی کشور برخوردار است، گفت: در سال 1401 حدود 264 هزار تن و در سال گذشته نیز 266 هزار تن محصولات کشاورزی از این مرز به کشور عراق صادر شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: این روند همچنان با توجه به سیاست های جهش تولید، تولید پایدار، ایجاد اشتغال، ازر آوری، تنظیم و کنترل قیمت محصولات کشاورزی و صنایع تبدیلی در سطح بازار در کشور رو به افزایش است.

وی بیان کرد: یک حلقه مغفول هم برای واردات محصولات گرمسیری وجود داشت که با توسعه ظرفیت‌های زیر ساختی مرتفع شد و این حرکت باعث رونق بیشتر مرز باشماق و توسعه تجارت خارجی شود.

اسکندری عنوان کرد: تامین نیاز بازار و مصرف میوه‌های گرمسیری در داخل کشور و نزدیکی مرز باشماق به بندر لاذقیه سوریه نسبت به دیگر مرزهای ترانزیتی رسمی کشور و کاهش هزینه‌های حمل و صرفه‌جویی در زمان ما را بر آن داشت که مجوز واردات میوه‌های گرمسیری از جمله موز، آناناس، انبه و نارگیل را از این مرز رسمی بگیریم.

وی اظهار کرد: با ایجاد زیر ساخت‌های لازم از جمله احداث ساختمان و ایجاد پست قرنطینه نباتی، بکارگیری نیروی متخصص و آموزش دیده و استقرار آزمایشگاه قرنطینه‌ای دولتی و خصوصی توسط این سازمان و اداره کل گمرک استان و توسعه زیر ساخت‌های گمرکی و پیگیری مستمر توانستیم مجوز واردات میوه‌های گرمسیری را از سازمان حفظ نباتات کشور دریافت کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان اعلام کرد: تجار می‌توانند از روز یکشنبه هفته آینده ضمن اخذ مجوزات لازم، اقدام به واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان کنند.

انتهای‌ پیام/481/

دیگر خبرها

  • «نمایش» به اکران آنلاین رسید/ «تیر خلاص» به فرانسه
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • پارسا پیروزفر، مهران مدیری و الناز شاکردوست رکوردداران روز اول اکران
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • مجموعه مستند «پا به ماه» از شبکه ۲
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • آغاز واردات میوه‌های گرمسیری از مرز باشماق مریوان
  • از آغاز پیش‌فروش بلیت یک نمایش تا «مدرسه در دست بچه‌ها»
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما